Чамкория Форест Резиденс

Възложител | 2ndHome.bg


ПРЕДОСТАВЕНИ УСЛУГИ

  • Фотозаснемане на фасада и интериор
  • Видеозаснемане на сграда и апартаменти
  • Изработка на видео презентация
  • Заснемане на 360° виртуален оглед на апартаменти
  • Рекламна кампания

ЗА „ЧАМКОРИЯ ФОРЕСТ РЕЗИДЕНС”

Апартаменти за продажба в подножието на Рила планина. Спокойствие, чист въздух и удобствата на най-стария зимен курорт в България, гаранция за пълноценна почивка.

Чамкория Форест Резиденс“ (Chamkoria Forest Residence) e най-новият комплекс с апартаменти за продажба в сърцето на Боровец. Комплексът е идеалният вариант за втори дом, съчетаващ предимствата на ваканционен имот – подходящ за зимна почивка в планината, и имот за целогодишно ползване! Ако търсите спокойствие, тишина и чист планински въздух, апарт-комплекс „Чамкория Форест Резиденс“ в Боровец е точното място за вас.

Курортът се намира в непосредствена близост до Самоков и само на 1 час с кола от София, което прави “Чамкория Форест Резиденс” изключително достъпен.

Сградата е изградена в традиционен планински стил. На 7 етажа са разположени общо 57 апартамента – 7 студия, 44 двустайни апартамента, 6 тристайни апартамента. На разположение, с възможност за покупка, са 9 подземни паркоместа, 3 двойни и 3 единични находящи се в гаража, както и складови помещения.

На територията на комплекса има прилежащ паркинг с капацитет над 50 автомобила, детски площадки и много други удобства. „Чамкория Форест Резиденс“ предоставя възможност за ползване на Релакс център с вътрешен басейн, сауна, парна баня, релакс зона, фитнес, ски гардероб – за съхранение на ски оборудване и лоби бар. За малките новодомци е достъпен детски кът, в който може да организирате рожденни дни и детски партита.

Търсите втори дом, който да може да ползвате през цялата година? Инфраструктурата на “Чамкория Форест Резиденс” предоставя чудесни условия за спокоен и комфортен живот извън големият град през всички сезони на годината.

За любителите на зимните спортове – 58 км ски писти!

Снимки
на имота

Фото галерия

21 снимки
снимки на интериор
снимки на фасада
панорамни снимки с дрон

Видео
презентация

видео

видео заснемане на сграда
видео заснемане на апартаменти
панорамно 4k видео с дрон

360° виртуална
разходка

360° галерия

Виртуален тур - Апартамент В6.3

strong overlay

Свържи се
с нас

Поискай оферта