Жилищен комплекс в полите на Витоша

СофияПродажба

Апартамент

Къща

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Жилищен комплекс
  • Площ на терена: 90 910 кв.м.
  • Застроена площ: 13 580 кв.м.
  • РЗП на жилищни обекти: 40 088 кв.м.
  • Озеленяване: 77 330 кв.м.
  • Такса поддръжка: Да
  • Апартаменти с една, две и три спални
  • Еднофамилни къщи

Повече за комплекса

Жилищен комплекс в полите на Витоша, чиято концепция поставя на челно място спокойния живот сред зелена среда, с високи изисквания към детайла и архитектурата.

На терен с площ 90 декара, е разположен ансамбъл от жилищни сгради -еднофамилни луксозни къщи, редови къщи и нискоетажни сгради с апартаменти, като повече от 70 декара са покрити от зелени площи, алеи и площадки. Комплексът е от затворен тип, с изцяло жилищна функция, в район с живописна панорама към планината, чист въздух и много слънце.

Комплексът се отличава с отлична отлична локация в съседство с голям търговски център, бърз и лесен достъп до околовръстен път, а в бъдеще се предвижда наблизо да има и метростанция на софийското метро.

Предимствата на комплекса

Жилищните сгради са ситуирани с изложение изток-запад, по начин който не нарушава движението на свежия въздух от планината. Архитектурата на сградите следва концепцията за открита към природата панорама. Фасадите са комбинация от естествените материали – камък, дърво и стъкло.

Технологии

Отоплението и охлаждането в комплекса е решено чрез чисти енергоносители и системи: природен газ и климатична техника от най-ново поколение, топло и хидроизолации от висок клас, системи за събиране на дъждовни и дренажни води и ползването им за поливни и битови нужди. Общите части на сградите са с шумопоглъщащи тавани и „тихи“ настилки.

Възможности за спорт и активен начин на живот

Освен място за почивка, комплексът е идеално място за здравословен живот. Непосредствената близост до Витоша, предлага възможност за разходка в гората, ски през зимата и велосипед през лятото. Комплексът предлага “Алея на здравето” с дължина 2 500 м за ходене, крос и фитнес на открито, а далеч от жилищните сгради игрища за минифутбол и волейбол.

Сигурност

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп за външни лица. Постоянното видео наблюдение и живата охрана са един от важните фактори, гарантиращи спокойствие и уют на всеки собственик.

Удобства
и екстри

Обширна паркова зона
Алеи и пейки за отдих
Езеро
Площадки
Спортни игрища
Алея на здравето
Контролиран достъп
Жива охрана 24/7
Видео наблюдение
Поддръжка
Подземен паркинг
Открити паркоместа за гости
Луксозни общи части
Отопление на газ
Климатична система
Шумопоглъщащи тавани
„Тихи“ настилки

Снимки
на имота

Галерия

17 снимки

Видео
презентация

Видео галерия

Видео презентация на комплекса

Планировки

strong overlay

Файлове
за сваляне

Свържи се
с нас

Поискай оферта