Просторно студио 45м2 в София

София, БългарияПродажба

Апартамент

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • ID на имота: E142
  • Площ: 45,78 кв.м.
  • Етаж: 3 | 3
  • Изложение: Северозапад
  • Паркомясто: НЕ
  • Акт 16: НЕ
  • Сграда: Е

Повече за имота

Просторен едностаен апартамент тип студио, в затворен комплекс разположен в подножието на планина Витоша, с бърз достъп до околовръстния път на София.

Предлагаме за продажба апартамент тип студио с обща площ 45,78 кв.м., разположено на третия етаж в жилищна сграда на три етажа. Жилището представлява едно отворено пространство, в което са обединени: входно антре, трапезария с кухненски бокс, дневна зона и зона за спане, баня с тоалет, перално помещение и тераса.

За комплекса

На терен с площ 90 декара, е разположен ансамбъл от жилищни сгради -еднофамилни луксозни къщи, редови къщи и нискоетажни сгради с апартаменти, като повече от 70 декара са покрити от зелени площи, алеи и площадки. Комплексът е от затворен тип, с изцяло жилищна функция, в район с живописна панорама към планината, чист въздух и много слънце.

Комплексът се отличава с отлична отлична локация в съседство с голям търговски център, бърз и лесен достъп до околовръстен път, а в бъдеще се предвижда наблизо да има и метростанция на софийското метро.

Предимствата на комплекса

Жилищните сгради са ситуирани с изложение изток-запад, по начин който не нарушава движението на свежия въздух от планината. Архитектурата на сградите следва концепцията за открита към природата панорама. Фасадите са комбинация от естествените материали – камък, дърво и стъкло.

Технологии

Отоплението и охлаждането в комплекса е решено чрез чисти енергоносители и системи: природен газ и климатична техника от най-ново поколение, топло и хидроизолации от висок клас, системи за събиране на дъждовни и дренажни води и ползването им за поливни и битови нужди. Общите части на сградите са с шумопоглъщащи тавани и „тихи“ настилки.

Възможности за спорт и активен начин на живот

Освен място за почивка, комплексът е идеално място за здравословен живот. Непосредствената близост до Витоша, предлага възможност за разходка в гората, ски през зимата и велосипед през лятото. Комплексът предлага “Алея на здравето” с дължина 2 500 м за ходене, крос и фитнес на открито, а далеч от жилищните сгради игрища за минифутбол и волейбол.

Сигурност

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп за външни лица. Постоянното видео наблюдение и живата охрана са един от важните фактори, гарантиращи спокойствие и уют на всеки собственик.

Удобства
и екстри

Обширна паркова зона
Алеи и пейки за отдих
Езеро
Площадки
Спортни игрища
Алея на здравето
Контролиран достъп
Жива охрана 24/7
Видео наблюдение
Поддръжка
Подземен паркинг
Открити паркоместа за гости
Луксозни общи части
Отопление на газ
Климатична система
Шумопоглъщащи тавани
„Тихи“ настилки

Снимки
на имота

Галерия

12 снимки

Планировка
на имота

strong overlay

Свържи се
с нас

Поискай оферта