Партньорство с Realistimo - Виртуални турове на недвижими имоти



Партньорство с Realistimo - Виртуални турове на недвижими имоти

Zelanos Realty Solutions стартира партньорство с портала за недвижими имоти Realistimo. Виртуалните огледи, които заснемаме, вече ще могат да бъдат публикувани към обявите в портала.

Първа стъпка - заснемаме панорамни снимки на недвижим имот, обработваме и сглобяваме в интерактивен виртуален тур с помощта на различни VR програми, като клиентът може да избира измежду няколко варианта. Виртуалния тур може да съдържа неограничен брой панорами, интерактивна карта на имота, Insfospot с  информация за отделните помещения на имота, лого и др.

Втора стъпка - след като виртуланата обиколка на имота бъде обработена в завършен вид, тя може да бъде публикувана в сайта на клиента, а вече и към обявите в един от най-бързо развиващите се портали за имоти в България - Realistimo.

Ние предоставяме няколко варианта, но най-често линк, чрез който виртуалните огледи на имоти се визуализират на личния сайт на клиента или на порталите, с които си партнираме.

 

Публикуване на вирталния тур на портала Realistimo.

В стъпка 3/4 - Информация за имота, от падащото меню в поле Виртуални разходки, се избира платформата, чрез която е изградена виртуалната раходка на имота. 

Realistimo_Zelanos_виртуален оглед

След като бъде избрано Zelanos ще се появи друго поле, в което се поставя линкът, който ние ще Ви предоставим. 

Realistimo_Zelanos Realty Solutions_виртуален оглед

Процесът завършва със запис на обявата, след което виртуалният тур ще бъде видим в галерията на страницата на обявата Ви в портала. 

Realistimo_Zelanos_gallery_виртуален оглед

Realistimo_Zelanos_виртуален оглед галерия

Включвайки 360 градусовите виртуалните огледи в обявите ви, ще повиши интереса към имотите, които предлагате, като по този начин ще повишите конкурентните си предимства спрямо конкурентите, които разчитат единствено на традиционни начини за представяне на имоти.

 

Защо да изберете нас за заснемане на 360 градусов виртуален оглед на имота Ви ?

Ние се стараем да изработим качествени 360-градусови виртуални огледи, с което да демонстрираме най-добрите характеристики на предлаганите имоти, независимо дали става дума за търговски обект, градски апартамент или просторна къща.

Веднъж заснели и обработили панорамите на вашия имот, ние предоставяме завършен виртуален оглед, който може да интегрирате където намерите за добре, като при нас хостингът на вашия проект е напълно безплатен. 





Свържи се
с нас

Поискай оферта