Апартаменти ново строителство - Кръстова вада, София

Кръстова вада, София



Продажба

Апартамент

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Сграда от смесен тип
  • Етажи: 13
  • Година на строителство: 2024
  • Акт 16: НЕ
  • Отопление: Газ
  • Обзавеждане: НЕ

Повече за проекта

Впечатляваща с иновативна визия и фасада сграда от смесен тип в сърцето на столицата.

Представяме на вашето внимание, един от най-новите проекти на водеща строително-инвестиционна компания в България с над 20 години опит в сферата на строителството.


На тринадесет етажа са разположени 71 апартамента и офиси, а в подземните нива гаражи и паркоместа. Жилищата са просторни и светли. В сградата се предлагат за продажба различни по площ и вътрешно разпределение двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Строителството се отличава с високо качество и внимание към детайла. На централно място е поставен комфорта на собствениците. Луксозни общи части и отопление на газ са само част от удобствата, които се предлагат.


Сградата е разположена на комуникативно място, в непосредствена близост до търговски център “Парадайс” и на 2 минути от метростанция. Районът се характеризира с бърз и лесен достъп до околовръстния път, но в същото време и до центъра на София.


Ако търсите да купите апартамент ново строителство в централната част на София, то този проект е един от вариантите, на които си заслужава да обърнете внимание.


Старт на строителството: 2021

Акт 16: Май 2024


Купувачът не дължи комисиона!


Работим в съответствие с изискванията на БДС EN 15733:2010 (посреднически услуги с недвижими имоти). При инспектиране на имоти задължително се подписва протокол за оглед!

подписва протокол за оглед!

Удобства
и екстри

Отопление на газ
Контролиран достъп
Асансьор
Луксозни общи части
Закрит паркинг
Паркоместа
Гаражи

Снимки
на проекта

Фото галерия

11 снимки

Файлове
за сваляне

Свържи се
с нас

Поискай оферта