Нова жилищна сграда в София

жк. Хаджи Димитър



Продажба

Апартамент

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Ново строителство
  • Сграда от смесен тип
  • Етажи: 7/9
  • Старт на строителството: 05.2024г.
  • Срок на завършване: 30 м
  • Отопление: Електричество

Повече за проекта

Ново апартаменти за продажба в близост до централната градска част на София

Имаме удоволствието да Ви представим новострояща се жилищна сграда в района на ж.к. „Хаджи Димитър“ , предоставяща всички удобства за живеене в развитата централна частна София. Проектът се изгражда от доказан инвеститор с дългогодишен опит и много множество реализирани сгради.

Сградата е проектирана в класически стил, с два отделни входа - 9 етажа в секция А и 7 етажа в секция Б, както и две подземни нива с обща рампа. В жилищната част са разположени 61 разнообразни по площ студия, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с перфектни като функционалност разпределения. Площите им варират от 38 кв.м. до 153 кв.м. Всяка секция разполага със собствен асансьор, достигащ до съответните подземни нива за паркиране. На партерния етаж са разположени два магазина и множество гаражи и открити паркоместа.

Сградата е с отлична локация, в район с отлична транспортната инфраструктура - на 350 м от метростанция и на 120 м. от автобусна и тролейбусна спирка. Паметник “Васил Левски“ и Народното събрание са на по-малко от километър разстояние. В близост до парк „Вл.Заимов“ и парк „Чавдар“. В района има училища, болници и разнообразие от търговски обекти.

Старт на строителните дейности: 05.2024г.

Срок на завършване: 30 месеца от датата на откриване на строителна площадка.

Материалите, които ще бъдат използвани в строителния процес са от най-високо качество, отговарящи на всички стандарти и най-новите тенденции на пазара.

Проектът предвижда всички външни ограждащи стени да се изпълнят с тухлен зидария с дебелина 25 см. с ефективна топлоизолационна система с дебелина 12 см.

Фасадното остъкляване е с висококачествена PVC дограма с троен стъклопакет с нискоемисионно “К“ стъкло.

Фасадното оформление се реализира с минерална мазилка в светъл цвят в комбинация с фасадни структурни елементи, изпълнени от естествен камък и декоративни метални парапети.

Асансьорите са електрически, високоскоростни, с луксозен интериор на кабината.

Отоплението на сградата е на ток, като за целта ще бъде изградена пълна разводка за сплит система във всеки отделен апартамент.

Достъпът за подземните две нива за паркиране се осъществява по полегата рампа. Във вътрешния двор на сградата има паркоместа и индивидуалните гаражи.

Предвидено е богато озеленяване в съчетание с естествените елементи по фасадата, което създава неповторимо усещане за престиж, уют и спокойствие.

Удобства
и екстри

Подземни паркоместа
Гаражи
Асансьор
Вътрешен двор
Контролиран достъп
Богато озеленяван

Санимки
на имота

Фотогалерия

3D изображения на сградата

Етажни
планировки

strong overlay

Файлове
за сваляне

Свържи се
с нас

Поискай оферта